Нови тенденции в обзавеждането на бани

Новите тенденции могат да бъдат видени на изложението Cersaie в Болоня

По време на изложението за обзавеждане на бани Cersaie в Болоня се събират интериорни дизайнери, архитекти и търговци на едро и дребно от цял свят. През 2015 изложението събира над 100 000 посетители. Сред тях са стотици известни архитекти и дизайнери, които диктуват последните модни тенденции в тази сфера. За поредна година естествения камък- травертин, мрамор и оникс, се е налага като предпочитан материал за модерната визия във вашия дом.

И през 2017 г. палитрата от естествени материали прави духа на дома неразривно свързан с природата.Важното в интериора са компонентите от естествени материали, подходяща светлина, съвременно обзавеждане и нотка изкуство. Интериорните дизайнери се стремят към увеличаване природните елементи във всеки дом, за да се създаде привлекателна и уютна домашна обстановка.

Какво да очакваме? Отновно най- актуалният камък е мрамор. Въвежда лукс в кухни, всекидневни, бани и спални. Тази година ново ще е съчетаването на мрамор с дърво, с керамика и с красиви детайли от месинг. Естественият камък може да бъде перфектния вариант за интериор в средиземноморския, минималистичния, скандинавскя и азиатския стил. Използван за облицовка, естественият камък придава на интериора елегантен и средиземноморски вид. Друг интересен стил е азиатският, който съчетава няколко вида камък- травертин, мрамор и оникс. Каменната облицовка на стените в комбинация с бели речни камъчета създават екзотична и тропическа атмосфера във вашия хол или трапезария.