ЗА НАС

Стоун Трейд е компания, специализирана във внос и търговия на естествени камъни – травертин, мрамор, оникс, гранит, варовик от Турция, Китай, Италия, Гърция, Испания, Индия. Подходящи, както за вътрешен, така и за външен монтаж. Разполагаме със собствена производствена база, в която поддържаме количества на склад и обработваме камъните.

Разнообразие от цветове и модели

Можем да ви предложим богата гама цветове, размери, форми и типове материали и аксесоари към тях. Нашите клиенти могат да избират между орнаменти, плотове за кухни, плотове за бани, барплотове, стъпала, елементи за камини, подпрозоречни первази, рамки,камини, фризове, мозайки, настилки с различни размери и дебелини на плочите, слабове, цокъл,облицовки, мивки,кашпи, както и изделия, изработени по поръчка. Обработката на камъка е по индивидуално желание – заобляне, фаска, водобран, рязане на герунг, рязане по овал, рязане с орнамент, отвори за мивки.

Опит

Стоун Трейд е фирма с опит, изградила своя добър имидж на пазара. Добрата локация на производствената ни база в гр. Поморие на главен път Варна- Бургас, позволява лесен и удобен достъп до нас. Ежедневната ни работа с големи строителни фирми в цяла България, изгражда нашия професионализъм и коректно отношение към клиента.

Нашият екип

Екипът ни разполага с професионалисти в необходимата сфера – включително дизайнери и техници. Благодарение на уменията си и високотехнологичните машини, с които разполагаме, ние оправдаваме изискванията и спазваме поставените срокове. След изпълнение и монтаж, предаваме обекта в перфектно състояние. Разполагаме със собствен транспорт, обслужващ цялата страна.

Нашата мисия

Мисията на Стоун Трейд е да се разраства, модернизира и утвърждава все повече, както на българския, така и на международния пазар. Нашето удовлетворение се състои от изцяло завършени обекти и доволни клиенти. Благодарение на своята гъвкавост, ние покриваме всички изисквания и очаквания на клиентите си.